lørdag 11. juni 2011

Reunion..


I mitt hode så har Dagen i Dag vært planlagt kjempelenge: faktisk nesten 10 år når jeg tenker meg om, -helt siden siste reunionsfest, da det var 10 års jubileum for oss som gikk ut av ungdomsskolen i Sande. Tiden flyr, som kjent, altfor fort. Nå i Juni er det hele 20 (?!) år siden vi gikk ut av ungdomsskolen, og DET er ganske Sprøtt å tenke på! Hvor ble disse årene av??! Og ikke minst: HerreGuud så Gamle vi er !!? Haha ;) Iallefall: Gleder meg Sinnsykt til å se igjen alle de gamle kjære ansiktene, høre igjen stemmene og latteren til mennesker man var sammen med for lenge siden, og som man trodde man hadde glemt, fordi man ikke ser dem lengre... men så Vet jeg at når gjengen samles igjen nå i kveld kommer alle de årene til å bli Hvisket ut, og det kommer nok ikke til å gå mange minuttene før vi skravler, ler og prater skit som om vi ikke har vært borte fra hverandre i det hele tatt :)
Som sagt har jeg tenkt på denne dagen lenge, og hadde egentlig planlagt å kjøpe noe nytt å ha på meg. Har som mange andre et klesskap fullt av : Har-Ikke -Noe -Å-Ha-På-Meg, og selv om jeg har(tydeligvis) blitt så Gammel, så hadde jeg lyst til å være fin i kveld! Tenkte å spandere på meg en ny hvit linkjole eller noe.. Meeen.. så var det sånn at jeg Bare MÅTTE ha et nytt kamera da, så skrapte sammen alt jeg eier av penger i går,dro ned på Japan Foto og kjøpte meg Canon 60D (Hurra!!:) ..så noen kjole ble det Ikke råd til.. Måtte nok finne fram en gammel sort sak fra klesskapet. (Kanskje jeg heller får kjøpe et par nye øredobber eller noe? :) ...Og satser på at svart aldri er feil! :)

3 kommentarer:

 1. Dear Ingrid,
  Are you that on the photos?
  I like it so much to see old photos. There are such beautiful memories.
  Have fun on the class reunion!
  Great weekend,
  Hugs.
  Yvonne

  SvarSlett
 2. Gleder meg jeg også:) og gratlerer med kamera.. du kommer til å bli stoooorfornøyd

  SvarSlett
 3. Ohoiiii så heldig på så mange måter, så ung og så gjenforening etter ungdomskolen, tøft!!
  JEG håper DU nå sover med et stort smil om munnen og at det ble en kveld som overgikk alle forventninger Ingrid :-)))

  Slike treff kan både bli en katastofe og en fest av de store høyder det faktisk, vært på noen jeg også gitt, og de har vært både hipp og happ. Det underlige er at folk forandres også faktisk...., husker den kjedelige gutten som ble til DEN mannen, hvem skulle trodd?? og DEN røya som var skolens midtpunkt og hadde draget på alle, så... ja så... forfallen, men livet er ikke like greit for alle heller vel og desverre.

  Nå fikk jeg invitasjon til jubileum etter russetia jeg da, hvor mange år det er tør en vel nesten ikke skrive, men det var grunn god nok til å bli med på den facebook- greia i alle fall. Ble alt for nyskjærrig på gamle bilder, he he

  Ha fortsatt en topp pinse snuppa.

  SvarSlett