fredag 25. juni 2010

The streets of London

Med 3 dager til rådighet og utrustet med kart over byen suste jeg rundt i Londons gater på formiddagen mens Tanja var på fotokurs. Mest til fots for å se mest mulig og suge inn atmosfæren, men tuben er deilig å ta når man har fått gnagsår på begge beina, sola steiker og sekken føles som om den er fyllt med stein ;) Selv om jeg er imot å bruke unødvendige penger på taxi, så var det en av oss (skal ikke nevne navn) som trumfet gjennom noen taxi turer også.. hehe ;) Taxiene i London er super sjarmerende sånn "gammeldags-Britsh-look", mens sjåførene derimot er ikke så sjarmerende. Ingen løftet en finger for å hjelpe to jenter med tung bagasje her nei.. Det eneste vi ikke fikk tatt var de klassiske to etasjes røde bussene som nesten er obligatorisk -Men det får bli Neste gang! :) Vi lo forresten litt av merkingen i gangoverfeltet som fortalte om du skulle se deg for til høyre eller venstre når du skulle over gata. Først. -men så viste det seg at det faktisk var litt kjekt alikevel, for man blir faktisk litt forvirret når bilene kommer fra "feil side" hihi ;)

8 kommentarer:

 1. så du har vært med tanja til london.
  ikke verst.
  morsomt det du fortalte ang jernbane i usa.
  vi snakket om det da vi var der...ingen jernbaner å se.
  en og annen buss liksom.
  det er så herlig "bra" amerikansk å gjøre noe sånt!
  fasinerende på et vis :)

  SvarSlett
 2. Så tøffe bilder (knalltøft tube-bilde), og ja, den ser til høyre den er jammen meg nyttig!

  SvarSlett
 3. cool, så stilige bilder :) vi må bytte.. så det kommer i London boka mi.. om 40 år haha

  SvarSlett
 4. Stilige utsnitt og flotte bilder fra turen, må være artig å suse rundt der og nyte en annerledes men spennende atmosfære. :)

  Fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 5. Velkommen tilbake (fra tur og bloggverden;))- og ja det hadde vært koselig å sett deg i sommer Ingrid.
  Stilige og fine bilder- og så skriver du så godt;)

  SvarSlett
 6. NÅ fikk jeg jammen lyst til å tilbake til Londons gater jeg også du!! Alltid noe å oppleve i den byen, enten man er på den ene eller den andre kanten.

  Og jamen har en da etterhvert blitt ganske så kjent under jorda også, undergrunn, det kjekkeste fremkomstmidlet man har i den byen synes nå jeg, MEN tenkte nok noen sekunder på den terrorbomben siste jeg var der nede, for en kan jammen ikke helt forestille seg...

  Kjekk lørdag til deg Ingrid.

  SvarSlett
 7. så fine bilder, Ingrid! Ser ut som dere hadde en ordentlig koselig tur!

  SvarSlett