torsdag 2. mai 2013

DIY / hjemmelaget smekke :)Egentlig Elsker jeg sånne DIY ( eller lag-det-selv) prosjekter, men det er sjeldent jeg har tid til å Do it myself. Men nå trengte altså Roald en ny smekke, og jeg syntes faktisk de jeg kjøper på barnebutikkene er litt dyre. De er Kule, men dyre. Så siden jeg allerede har symaskinen framme fordi jeg driver og syr vimpler om dagen, så tenkte jeg at jeg kunne forsøke meg på å lage en smekke selv. Hadde lite tro på meg selv da jeg startet, men så var det jo så lett som ingenting! :) Jeg bare klippet ut fasongen fra en av smekkene han hadde av et morsomt voksdukstoff, og laget den nye bare litt ekstra lang så han ikke trenger å søle på hverken buksa eller skjorta. Så festet jeg skråbånd rundt kanten, sydde på borrelås ( siden jeg ikke klarer å sette på knapp hehe ;) og VIPS/ VOILA! :) Jeg er Sååå fornøyd! haha :) Jaaaa!


Ha en finfin dag Alleihopa! :)

4 kommentarer:

 1. Superstilig!!! Flink og kreativ moder han har den godeste jr ;)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. jepp. følte meg skikkelig kreativ OG flink haha :)

   Slett
 2. Jøsses! skikkelig venn med symaskina å du Ingrid, ja det skal jeg si, ordentlig fin ble den smekken, og bare `one of a kind` :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. nei, er ikke så venn med symaskina egentlig altså anne, men en rett søm kan jeg da klare :) og vi ble ordentlig fornøyd med denne smakka ja :)

   Slett