tirsdag 21. mai 2013

And I was like: Baby, Baby, Baby Oooh.... / 17. Mai i Sandefjord
Det er en del ting som må ordnes før 17 mai kan begynne. Alle de små sløyfene man har tatt vare på fra i fjor må letes etter i skuffer og skap. Hvis man ikke finner dem, må man kjøpe nye. Flaggene må strykes av noen som gidder å styrke ( altså ikke meg ;) og bilvimplene skal festes på bilen, som så klart må være nyvasket og ren og pen. (Hurra for farmor som gad å stryke flagg natt til 17 mai, og for min Kjære som vasket bilen :) I år var jeg for første gang i Sandefjord på denne dagen og feiret med Roald sin farmor og tante Janne. Jeg fikk lurt med meg min mamma og pappa også, sånn at Roald fikk ha alle besteforeldrene rundt seg, og Det var veldig koselig! ( Det eneste som manglet var Kristin og dem, så hadde det vært heelt perfekt!)  Været var flott, og jeg var superimponert over Sandefjords borgertog som hadde kjempemange morsomme innslag ( Bla. kom alle medlemmene av mannskoret med Justin Biebermasker og sang Baby baby baby Ooooooooh hehe ;) Vi fikk også spist oss mette på laks og eggerøre, kake, importerte jordbær og superdigge makroner fra Pascal. Som vanlig er det jo litt mye kø og folk i byen på en sådan Dag, så vi bestemte oss til slutt for å ta den obligatoriske softisen på Asnes kiosken ute påVesterøya. Ikkeno kø der! :)
Alle var enige om at det hadde vært en fin dag! Hurraaa! :)
6 kommentarer:

 1. Takk for at en fikk ta del i din nasjonalfeiring Ingrid, så arti å lese for en kjenner seg jammen igjen i enkelte momenter her :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. hmm. da tipper jeg at du ikke heller liker å stryke? hehe ;) Håper du og hadde en super 17. mai feiring kjære deg :) klem

   Slett
 2. Åh så moro å se bilder fra din 17. mai her i Sandefjord :)
  Jeg lo godt når Hvalkjæften kom nedover gaten med Baby baby baby oooh... hahahaha :) Har en kollega som synger der og jeg syns de er så utrolig morsomme karer :)

  Nydelige bilder forresten, du er så flink synes jeg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hihi.. ja de er utrolig morsomme! tenker det blir 17 mai i sandefjord neste år også jeg. det var veldig koselig! :) og: takk! :)

   Slett
 3. LOVE your blog, found you through Che and Fidel. Google translates it into English for me ;)
  I'm over at www.tenthousandstarsdance.com xx

  SvarSlett
 4. wow. Thanks for that compliment! :)) Im definantly going to check out your blog sometime soon!! (things are a bit hectic these days ;)

  xoxo

  SvarSlett