onsdag 6. februar 2013

"A portrait of my child, once a week, every week, in 2013."

         "A portrait of my child, once a week, every week, in 2013."

Jeg leste først om dette prosjektet inne hos Jeg er Jonatan . Mammaen til Jonatan og Maria var blitt inspirert av Jodi med den nydelige bloggen ché and fidel  og skulle ta et portrett av barna sine en gang i uka, hver uke, i 2013 og poste det på bloggen. 
Først ble jeg veldig gira, synte det var et Fantastisk prosjekt og ville være med jeg og!! 
Deretter tenkte jeg: eeeh.. men gidder jeg ?  "Det skal jo ikke være stress å ta bilder av Roald" sa jeg til meg selv "Jeg vil jo ta bilder av ham fordi jeg vil, og ikke fordi jeg MÅ.." Den late siden av meg fikk fort overtalt den gira om at dette ble for mye jobb, og lot det være.
Så ( idag morges ) ombestemte jeg meg igjen. Jeg så hvor mange koselige bilder de andre hadde lagt ut, og leste om planer om å lage album når året var omme, og hvordan de gledet seg til å se utviklingen hos barna. Greit. Jeg var igjen overbevist og i fyr og flamme. Jeg ville være med på dette prosjektet jeg også!! Jeg sjekket kjapt om jeg hadde noen koselige bilder av ungen min for hver av de første 5 ukene av dette året ( Det hadde jeg jo, siden jeg tar omkring 16-1700 bilder av ham i mnd ;) og la ut de koseligste fra uke 1, 2, 3 og 4 i innlegget under her. Dette er portrett 5 /52. ( vet jeg har lagt ut dette bilde før, men det er fortsatt det bilde fra uke 5 som jeg blir mest glad av å se på, så det gjørikkeno :) Gleder meg til å være med videre! :)


5 kommentarer:

 1. Så koooselige bilder.. jeg og vil! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa! Gjør det! :) melder deg link! klem

   Slett
 2. og forresten.. hvem er "de andre" som legger ut :) noen å anbefale

  SvarSlett
 3. Utrolig spennede prosjekt da Ingrid, og kanskje kan det å bidra til å være det ekstra lille puffet bak :-)

  Jo, så søt og blid å shjø den lille Roald :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. jepp! første gang jeg er med på noe sånt prosjekt, så dette blir moro! og Anne han er så blid og god atte. vokser for fort bare hehe ;)

   Slett