fredag 4. januar 2013

Kodak moments Julen 2012Nedenfor er er utvalg fine øyeblikk fra julen 2012. 

1. Bittelille julaften var vi på grøt hos Kristin og Alf
2. Lille julaften var vi selv verter for årets vennejulelunch
3. Julaften i år var første julaften jeg var uten mamma og pappa (noe som var veldig rart og trist) Men vi hadde det Veldig Koselig hos Svigermor og tante Janne på vakre Vesterøya i Sandefjord altså! :)
4. Første dag var det, tradisjonen tro, frokost hos mamma og Pappa i Sande med smått og stort
5. I romjula forsøkte vi å slappe av mest mulig (bilder HER) men måtte jo feire gamle tante Ma som ble 94 år (!) Hurra! og så hadde vi også plass til littegranne pinnekjøtt til hos Svigermor rett før Nyttår. Namnam :)

Før jul var det forøvrig Grøtfest på Rørvik ( Bilder HER) og når Tanja kom på besøk med kameraet  rett før jul så trenger jeg ikke Jeg ta bilder. (Kjempekoselige bilder fra lutefisk-testing HER)

Takk til både Familie og gode venner for alle fine stunder denne Julen! Dere vet hvem dere er. Veldig Glad i dere alle sammen! :) Stor Klem Ingrid8 kommentarer:

 1. Så fine og stemningsfulle bilder!!!!
  Godt nytt år forresten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Stine! Håper du og dine får et fantastisk fint nytt år! :)

   Slett
 2. Gooooodt Nyttår snuppa!!! og for ei fin jul det virker som dere har hatt, bildene vitner jo om det, tradisjonell og fin akkurat slik den skal være. Lilleprinsens aller aller første også, øyeblikk verd å ta vare på :-)

  Gått noe i samme gata her også, bortsett fra at jeg føler å ha vanta og venta på at sønnen her skal komme hjem, noe som igjen har bidratt til lite vin, sånn i tilfelle en skulle bli taxisjåfør, he he men! pytt pytt. Koser meg stort uansett.

  I dag har det vært fridag her og jula ble rydda bort. Litt godt det å ja, såååå god plass en følte med ett at en fikk. Ble ryddigere på en måte. Gledes bare til noen vårblomster i stua nå.

  Regn regn, vind og snart nesten helt grønn plen..., det var vinteren enn så lenge. Kipt for den som har lyst å ut med kamera da :-((( liksom lite å rette linsa mot, men får gjøre som deg, finne noe spennene innendørs.

  Ha ei superhelg Ingrid!

  SvarSlett
  Svar
  1. ler alltid litt når jeg hører om deg og sønnen. Blir antageligvis sånn her og når den tiden kommer. Har selv hatt en mamma og pappa som kjørte oss ungene rundt overalt, og har bestemt meg for å gjøre det samme med egne barn. Det var alltid så godt å vite at man alltid kunne stole på at mamma eller pappa kunne ringes og hente meg Når som helst og hvor som helst, og at de alltid stilte opp! :)

   Når det gjelder jula, så holder jeg på den litt lengre jeg da heeh :) Syntes julelysene overalt er så koselig! Men det er ikke vinter wonderland her nede heller altså. mest holkeis og broddeføre. Kjenner jeg deg rett klarer du å ta fantastiske bilder uansett vær du da :)

   Godt nyttår kjære deg! :) klem

   Slett
 3. Godt nytt år og fantastiske fine bilder du viser fram! UTrolig inspirerende å se på :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det du! :) Så koselig ;) Riktig Godt nyttår til deg og dine!

   Slett
 4. Kjempeflotte bilder med noen herlige perspektiv :) Ser ut som dere har hatt en kjempefin julefeiring. Her hat det blitt lite foto og blogging, men det er så lite tid å ta av i disse tider :)
  Ønsker deg og dine et strålende godt nytt år!

  SvarSlett