torsdag 1. september 2011

Festivalsommer


Å sove anføttes i en køyeseng på en luguber campinghytte langs veien, spise brente pølser fra engangsgrillen og stå i øsende regnvær og drikke dyr øl fra plastbeger Høres kanskje ikke så morsomt ut(?) men det Var altså Det! :) Det er Ingen Norsk Sommer uten å få med seg et par festivaler! :) Spellemannsprisvinnende Hellbillies, Plumbo og Danmarks store sønn Kim Larsen sto for høy stemning da vi stakk opp til Treungenfestivalen i Telemark. Vi noterte oss imidlertid bak øret at vi følte oss bittelitt utenfor siden vi ikke hadde hverken Cowboyhatt, revehale eller høytalere på biltaket hehe ;)

Kjærringvikfestivalen som arrangeres hvert år i fantastisk flotte Kjærringvik i Sandefjord ble et av sommerens vakreste minner for meg. Hva er vel bedre enn å sitte på en gresslette uti skjærgården en varm sommernatt med kjæresten din og drikke vin synge sanger du kan utenatt med De Lillos. -Og vite at du ikke skal noenting neste dag, og kan bare sove så lenge du vil, og tusle ned til brygga når du våkner. Og alt du skal gjøre den dagen er å bade,spise reker og kanskje bade litt igjen :) Gleder meg alt til Neste Sommer! :)

7 kommentarer:

 1. Liker virkelig bildestilen din på dine dokumentariske bilder.. Sitter å funderer på om det er redigeringen din, eller utsnittet som klarer å lure inn det ekstra lille toutch´et av stemning....
  Fabelaktige bilder åkke som!

  SvarSlett
 2. Å takk kjæreste Ingrid som befrir meg fra den hersens skogen og de gamle husa `bildene`.
  Så møkka lei dem selv at jeg gidder nesten ikke blogge om dagen. Men her hos deg :-))) koser jeg meg STORT, tja... kanskje ikke på festival som her, men jeg ser, suger inntrykk og studerer bildene dine. For som Liv Johanne sier, du har en medfødt evne du jente :-)

  Høsten kommer! brått ja gitt, og selv synes jeg faktisk starten etter sommerferien var tung i år. Kommer litt av at en ikke føler å ha hatt stort til sommer kanskje. Ikke rart en sliter med de samme sommerklærne år etter år her i Trøndelag du, blir jo aalldrrii slitt, he he

  Håper du har gode dager og godt i gang igjen du også.

  Varm Anneklem din vei.

  SvarSlett
 3. Åh, det både ser og høres ut som om du har hatt en flott sommer, Ingrid! Stemningsfulle bilder, som alltid :-)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Öl, musik, hytte, båtturer, bär i skogen, vänner, familj, bada och sola....Härlig sommar!
  Och underbara bilder som alltid.=o)
  kram

  SvarSlett
 5. Dear Ingrid, what beautiful photos! I always love your images because they tell a wonderful story!
  Wish you a great new week.
  Hugs,
  Yvonne

  SvarSlett
 6. Festival er stas! Har virkelig blitt hekta i sommer. Bildene dine er nydelige! De forteller en historie- alle sammen. En fryd å komme inn her og beundre. Gleder meg på den sporty gravidfotograferingen .... God helg!:)

  SvarSlett
 7. her var det mange kule bilder, ser ut som en morsom sommer!:0)

  SvarSlett