tirsdag 8. februar 2011

Vente Vente Vente....Siden Babisen snaart kommer, har Kristin spurt om jeg ikke kan ta noen bilder av henne og magen før det er for sent (og før hun begynner å få vann i kroppen :) Pga. litt dårlig vær, ventet jeg i det lengste på at sola skulle dukke opp siden jeg liker best bilder med litt sol og flare i.. Men Nå kunne vi altså ikke vente lenger, så (som sagt på forrige innlegg) vi tok med oss litt skiutstyr og dro opp i skogen for å ta bilder. Bildene hadde desverre ikke solstråler, men kristin var supersporty til å være 9 mnd på vei, og hadde iallefall masse godt humør og glimt i øye :) (noen som ser at hun har to forskjellige-et grønt og et brunt? :) I tillegg til at vi møtte tre hester, to lamaer og et reinsdyr, traff vi også en søt gammel mann som skulle levere en Gullpokal opp til SIF hytta, og han lånte den med glede ut som rekvisitt til Tullebilder :) haha! Takk for en morsom fotoshoot Kristin min, Glad i Deg! Og til ny babis, om du blir gutt (som jeg tror) eller jente: Velkommen skal du være! Vi venter i spenning :).....

12 kommentarer:

 1. Nydelige bilder. Kjempe flink er du Ingrid. Det på benken var så kreatvt og spesielt bra!

  SvarSlett
 2. Jättehärliga bilder sm man blir mycket glad av att titta på! Snyggt fångat! :-)

  Ha en fin vecka!

  SvarSlett
 3. Så stilige gravidbilder du har tatt! Jeg har sagt at blir jeg gravid skal jeg ikke ha bilder av meg selv med stor mage. Men, sette var så stilig at jeg tror faktisk jeg har ombestemt meg. ;)

  SvarSlett
 4. Fine bilder! Øyane til søstra de kom ikke så godt frem på de bildene akkurat her, men på facebook så jeg det på et par bilder :)
  Du er flink til å ta bilder Ingrid! :)

  SvarSlett
 5. oj oj oj..så fine bilder.
  det bildet på bordet med skiutstyr var fantastsik nydelig!!
  alle sammen var veldig inspirende! du har virkelig øye for det vakre:)

  SvarSlett
 6. Kjempe flotte bilder av ei skikkelig sprek dame
  Liker det på benken best.
  Kreativt
  Fortsatt god uke

  SvarSlett
 7. Kjempefine bilder! Søsteren din er jammen heldig som har deg til å knipse av henne.. Liker stilen din så godt! Hun ser så syyykt sprek ut, mer en hva jeg kunne skryte av når jeg var gravid - flodhest var en mer passende beskrivelse da,haha:) Åh, gleder meg til å se bilder av bebisen snart:))

  *spiderklem*

  SvarSlett
 8. Så sprek søster!
  Gøy å ha bilder av en selv med gravidmage. Med nr 1 var jeg litt flink og fikk mannen til å ta noen bilder, men med nr 2 har jeg nesten ingen.... Skulle hatt ei slik flink fotografsøster som deg! :-)
  Artige, og litt annerledes gravidbilder, det finnes nok av de med et klede svøpt rundt seg eller helt i nettoen (ikke et vondt ord om de bildene altså, de kan være nyyydelige!), men det var gøy å se noen litt annerledes magebilder:-)

  SvarSlett
 9. Halloisen søta

  For å ta `fjæsboka` først..., ikke der sjø, men skulle sikkert så gjerne :-( Problemet mitt er litt at mine unge pasienter finner meg, og jeg vet jammen ikke helt om jeg har hjerte til å avslå invitasjoner, og noe er privat og noe er jobb på en måte, og jeg er jo litt halvgal på en måte, he he

  Skal si dette blir en sprek mamma ja, og så KuUULe bilder da gitt, virkelig noe å gjemme på.
  Det skal nå sies at jeg stilte hos en av dalførets fotografer jeg også, gravid i 7 mnd og helt uten en trå..., ja ja 17 år siden, hadde ikke blitt i dag du. Og vann i kroppen, vet alt om det da, for det fyltes på her også og til slutt måtte jeg rusle rundt i slagstøvlene til brutter`n, DA!!! følte en seg mega deilig du. Heldigvis en tilstand som går over, får bare lene meg bakover å vente på å bli bestemor nå, selv om en håper det blir en lang lang stund til.

  Bare nå den babyen ike blir prikkete sier nå jeg :-)

  Kveldsklem til deg.

  SvarSlett
 10. Herlig! Likte så godt det siste portrettet med pelslua ! Masse energi i øyner og smil!

  Og for en tur dere hadde , rene eventyrekspedisjonen ;D

  SvarSlett
 11. Åh for en herlig serie! Skulle ønske jeg hadde hatt sånne bilder fra mine svangerskap!

  SvarSlett
 12. Fantastisk bildeserie!! :)

  Ønsker deg en fin kveld, og tusen takk for alle koselige kommentarer :)

  GODKLEM

  SvarSlett