mandag 7. desember 2009

snakkes i januar..
Denne desember har jeg hverken blogget, sett venner, knapt nok snakket med dem på telefonen engang, og bare bare lest og lest til eksamen.. Multitasking, hørt om det? det er når du, mens du sitter i badekaret leser om lange linjer i historien, du bretter vasken samtidig som du prøver å memorere hvilke kompetansemål kunnskapsløftet 06 har som er forskjellig fra L97, og når du spiser middag med venstre hånd skriver notater fra didaktikboka..
Så sitter fast i den akk så kjente tidsklemma, og lengter etter å bli ferdig med skriftelig.. men måtte ta meg tid idag til noen bilder av den lille familien til Kristin da, som skal sende ut sine første julekort.. :)
Alf hadde fått i oppdrag å ta med seg nye batterier til kameraet mitt, som var tom.. men da jeg satte dem inn, og vi var på "location" ved de fine bjørketrærne som kristin hadde sett seg ut som bakgrunn, så viste det seg at de batteriene var gamle (og sikkert bare puttet i en eske for å bli kastet..) Neeei! så mens batteriet blinket og sa tydelig ifra at: nå dør jeg! så knipset jeg febrilsk i to minutter før alt ble svart.. utrolig nok ble det et par søte bilder av dem da :) så da ble det julekort alikevel :) God Jul alle sammen! snakkes i Januar ;)

16 kommentarer:

 1. Der var du ja :-) et lite livstegn var nå allikevel veldig gledelig da, selv om en forstår at dine dager er fylt til randen med lesning. Snart juleferie nå, om det kan være en trøst.

  Lykke til med det som heter eksamener, går veldig bra skal du se, fullt fokus du vet. VI krysser våre fingre, og gleder oss stort til du er tilbake her også.

  Sinnsykt flott et familieblde du igjen her har prestert i alle fall.

  Klem fra Anne.

  SvarSlett
 2. Her holdt det mer enn nok! med 2 minutter, bildene ble knallbra.. tenker de ble fornøyde :) og nå setter jeg meg godt til rette og håper at et av disse vakre bildene dumper ned i postkassa vår ;)

  SvarSlett
 3. så utrolig herlige bilder.
  det var godt gjort på 2 min liksom:)
  uff...stakkars som sitter med eksamenslesing.
  ha en rikitg fin jul da.

  SvarSlett
 4. Det var fantastiske bilder!!!♥ Lykke til med eksamenene dine!:)

  SvarSlett
 5. Fy fillern så kjedelig. Batteri liksom- ja men så synes jeg bildene ble kjempe fine. Er så koslig at du er "litt" tilbake. Snakkes..

  SvarSlett
 6. Bilde nr. 2 var utrolig kult!! Digget vinkelen, lyset, fargene...ja, alt!

  SvarSlett
 7. Du skriver så morsomt, selv om situasjonen kanskje ikke er fullt så morsom. Håper du får en roligere juletidfremover enn du har hatt studietid frem til nå. Hadde jo vært koselig å funnet på noen sprell med deg igjen også :)

  Fy søren så kjipt det var med batteriet da. Men så utrolig flotte bilder du har fått til. Spesielt kult det undenifra og opp på babyen, utrolig kuuul vinkel.

  Ha en super fin jul, kos deg, slapp av og lad opp batteriene( i dobbelt forstand... hihi)

  Stoooor klem

  SvarSlett
 8. Hermosas fotos, felicitaciones! Saludos, Joe

  SvarSlett
 9. Kjempe flotte bilder, vi ble super happy. Beklager overfor alle dere følgere at jeg tok med (tydeligvis) et tomt batteri, så det ikke ble fler bilder. Men til mitt ydmyke forsvar må jeg ta på meg æren for ideen til bilde nr 2. Om det er noen trøst. Lover å bare plukke de beste batterier neste gang Ingrid=)

  Lykke til på eksamen, husk:
  Det er i motbakke det går oppover!
  Alf

  SvarSlett
 10. Vilka underbart bra bilder!
  -ha en bra dag.

  /Mats

  SvarSlett
 11. Flott fangede bilder med fine utsnitt og perspektiv. Lykke til med eksamen.
  Takk for hyggelig kommentar :)

  SvarSlett
 12. Så herlige bilder! Ren lykke og så levende de er da:)

  Kjenner meg sånn igjen i det du skriver, stess og mas. Nesten så jeg har lagt gutta mine rett etter barnetv for å få tid til å lese,, hehe... Nå skal jeg ta noen dager fri før jeg setter igang igjen.. *puh*
  Masse lykke til!

  Alltid så hyggelig med kommentar fra deg, du er så ekte du:)*kos*

  SvarSlett
 13. Super fine :)

  Mvh Nina
  www.fotoverden.blogspot.com

  SvarSlett
 14. superfine bilder!
  Nå er det endelig januar he he

  SvarSlett