lørdag 31. august 2013

Litt annerledes KonfirmantbilderDet begynte med at Roald absolutt ikke skjønte at han skulle sove siden det var så lyst ute. Vi hadde samtaler som: (meg, overtalende:) Men Roald, du må sove nå skjønner du, det ER natta, det er bare lyst i Norge når det er sommer... Roald, lys våken og veldig blid: Ga gagaga.. Dæ dæ Dæ!? Meg, mye senere og litt oppgitt: soove gutten min soove!! Roald: Vææææææ!  Jeg, inntrengende: Hyyysj, hysj, Sove nå, soove.. Roald: VææææÆÆ :( osv osv. Du skjønner sikkert tegningen. Så fant jeg ut at jeg skulle sy en blendingsgardin og få det litt mørkere på soverommet. Kanskje han skjønte at han skulle sove da!?  Kjøpte stoff og materialer på stoff og stil, og fant ut da jeg kom hjem at jeg ikke skjønte hva jeg skulle gjøre med disse tingene.  Kontaktet min gode venn Aina, som er en racer på å sy, og gjorde en byttehandel med henne: jeg skulle ta komfirmasjonsbilder av datteren hennes, og hun skulle sy den forbaskede blendingsgardinen for meg. Noen er flinke til å ta bilder og andre er flinke til å sy. :)  Datteren til Aina, på sin side er flink til å ri, så hun ville at komfirmasjonsbildene skulle være på hesteryggen. Helst i bunad. men der sa mammaen hennes stopp. Det ble en sommerkjole i stedet, og jeg tror det var veldig lurt ;) Laget en liten "film" med noen av bildene nå i natt siden jeg lider av søvnløshet om dagen. Driver og øver meg på å sette filmsnutter og stillbilder OG musikk sammen i iMovie, og dette er første gangen jeg faktisk klarte det! - så er litt stolt! yeah yeah yeah :) Så klikk på "filmen" og se da vel! :) ..Eller bare se på de vanlige bildene under. Den fine musikken du hører på filmen er forresten laget av kjæresten til en av bestevennindene til Søsteren min: Endre Hesthagen, som, på sin side er veldig flink til å lage musikk og spille gitar og piano :) Takk for nydelig musikk Endre!! 

Ps: Roald sover myye bedre nå med mørkt rom. :)

Foto: Ingrid Lerstad  Musikk: Endre Hesthagen / My friends daughter and her horse. And the first iMovie I ever made. Yey! :)


Finfin lørdag alleihopa! :)

4 kommentarer:

 1. Trøstes min så dyktig du er Ingrid :-)

  SvarSlett
 2. Nå har jeg i hele dag gått å undra over hvilket objektiv du har brukt her?? si det si det si det, he he

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Annemor. Undre deg no more! ;) Jeg Har vel egentlig bare et objektiv jeg bruker og det er en 50 mm 1,4 :) ( satt på et fullformatkamera. Mark 3)

   Slett