mandag 17. juni 2013

En kjapp en til Blaafarveværket

 Siden jeg var bitteliten har Blaafarveværket i modum vært en obligatorisk sommerutflukt. I år var intet unntak, men siden jeg skulle jobbe på kvelden, så ble det bare en minimini tur denne gangen. Kjapt inn og se på geiter, sauer, høns og kaniner før vi dro opp til landhandleren for å kjøpe leker av tre, ekte godis og se på den store fossen. Barn som gråt fordi de måtte ha på solkrem og solhatt ble bestukket med løfte om is og Roald fikk låne pappas klokke og leke med siden han ikke spiser is enda. Det ble litt is på meg også. Med Blåbærsyltetøy. Rullet inn i en nystekt pannekake. namm namm. Tror forresten jeg må ta en tur til opp til Modum denne sommeren for å få med meg maleriutstillingene som skal være bra i år :)
1 kommentar:

  1. Der har jeg jammen vært jeg også gitt! trivelige plassen, og husker jeg kjøpte ett koboltblått fint glass, og husker jeg ikke feil ble det jammen knust :-( skitt å, får håpe det blir en tur igjen en gang :-)

    På jobb igjen du da Ingrid, etter en pause er det vel sikkert både og kan jeg tenke meg. Håper Roald har fine timer selv uten mor :-)

    SvarSlett