onsdag 27. mars 2013

Nedtelling til Påskeferie :)


Det blir ingen hyttepåske på oss i år, for det er noen som skriver på en masteroppgave som snart må leveres her i familien, så vi holder oss til steder som har internettilgang :) Men vi skal nedover til Sandefjord til farmoren til Roald, og DET gleder vi oss til! Satser på strålende sol og lange turer langs den vakre kyststripa i Vestfold. Nå er det ikke mange timene igjen før pappa er hjemme fra jobb siste dagen, og Sååå er det ferie! Nedtellingen har begynt :) God Påske alleihopa!

tirsdag 26. mars 2013

12 / 52


A portrait of my child, once a week, every week, in 2013

Nå er det vel ikke så lenge igjen til våren er her vel!? Gleder meg til sol, sommer og bare, isfrie veier og grønt gress å leke på! :) ... ikke minst blir det deilig å slippe å kle på seg lag på lag med varme klær hver gang vi skal utenfor døra.. :) 
ps: Klikk på logoen under her for å se masse herlige bilder som mammaer over hele verden har tatt denne uka i forbindelse med dette 52-portrett prosjektet! :)

/ Looking forward to Spring and not having to get dressed up in layers of warm clothes every time we are going outside.. ;)


mandag 18. mars 2013

11 / 52


A portrait of my child, once a week, every week, in 2013.

Igår måtte vi senke bunnen på senga, men ser ut til at DET bare gjorde ham mer bestemt på å forsøke å klatre over sengekanten..? hehe ;) 

ps: Klikk på logoen under her for å se masse herlige bilder som mammaer over hele verden har tatt denne uka i forbindelse med dette 52-portrett prosjektet! :)

/ Yesterday we had to lower the base of the crib, but seemes like That only made him more determined to climb that bedfence ;)






lørdag 16. mars 2013

Så veldig bitteliten...



Jeg var på Barselbesøk igår jeg, og traff bittelille Vakre Henrik for første gang. Se på han da. Velkommen til verden lille Vennen, blir gøy å se deg igjen til sommeren og se hvor mye du har vokst! Klem fra meg og Roald :) 























 ps: hvis det er noen som lurer etter å ha sett disse bildene: Ja. Det stemmer. Jeg digger sånne små babyføtter!! hihi.:)



søndag 10. mars 2013

10 / 52



A portrait of my child, once a week, every week, in 2013.


Tok en kjappis Fotoshoot i stua med denne strikkashortsen som pappaen til Roald har brukt da han var liten. Sånn før den ble for liten lissom. For denne gutten vokser veldig fort :) Dette er stolen vi brukte på den aller aller første fotoshooten hans, da han bare var 10 dager gammel. (Bilder HER fra den shooten med Tanja) Så dette bilde illustrerte veldig godt hvor mye som har skjedd siden den gang.. ble litt rørt her kjente jeg ;) 
God Søndag!

A quick photoshoot with this green knitted shorts that Roalds dad used when he was a baby :) This is the chair we used on his very first photoshoot when he was just 10 days old, so this picture really illustrated how much that has happened since then.. (Pictures HERE from the shoot with Tanja

Have a good Sunday! 


fredag 8. mars 2013

Alle var enige om at det hadde vært en fin dag :)

For litt siden var vi på Familelunch hos tante Vigdis. Når man ikke hadde sett hverandre på mange år da tar lunchen hele dagen om man skal få snakke om alt som har skjedd siden sist. Huset til tante vigdis er bandomshjemmet til Pappa, onkel Vidar og henne, og tror faktisk ikke jeg har vært der siden farmor døde. Mye er så klart forandret, forbedret, modernisert og pusset opp siden da, men tante har vært veldig flink til å integrere det gamle med det moderne, så det var veldig mye ”farmor” der ennå. Det elektriske orgelet vi spillte på da vi var små sto der fortsatt, og ble straks en hit blant våre barn hehe.. Nesten så jeg ikke hadde hjerte til å si at de skulle dempe seg da de satt og spillte og skrålte for full hals, for jeg VET hvor moro det er med sånne orgel når man er 4 år ;)Tusen takk for deilig og koselig lunch tante Vigdis! Det får ikke bli så lenge til neste gang! Klem




















Goood Fredda alleihopa! :)


søndag 3. mars 2013

A portrait of my child, once a week, every week, in 2013.


Det er så fint Søndags morgen når alle tre kan spise frokost sammen og det ikke er no stress :) (legger forresten merke til at den lille baby-skallede-flekken i bakhode der begynner å få litt hår. Babyen min vokser... :)  
/
I just love Sunday mornings when Daddy also can join us at the Breakfast table and no one have to hurry :) ( noticing that the little baby-bold-spot at the back of that little head is starting to get some hair ..and thinking that my baby is growing into a little boy.. :)


fredag 1. mars 2013

Gjeeeesp!


Jeg tar ganske mye bilder med telefonen min. Det blir naturligvis ikke samme kvalitet på et mobilbilde som om jeg skulle ha brukt kameraet, men det som er fint med mobilen er at den alltid er med, den veier ingenting, også er det lett å ta sånne koselige øyeblikksbilder som dette av en veldig veldig trøtt morfar ;) hehe. Her er vi forøvrig både sjuke og trøtte alle mann, så det blir tidlig kvelden og video i senga idag. 
God Fredag :) / God Natt zzzzzzzzzzzzzzz