torsdag 29. oktober 2009

En dårlig quizkveld og ingen baby ennå

Annenhver onsdag samles vi gamle "Sandejentene" på Puben i Sande og deltar på pubquiz. Premien er gratis pizza på neste samling, og det er kanskje ikke mest på grunn av denne premien vi er så iherdige, men fordi det er supersosialt, og en fin anledning til å samles regelmessig siden det ikke blir så ofte man ser hverandre når man har blitt "voksne", og sist, men ikke minst: vi vil gjerne slå laget til mamma og pappa "Glimt" som består av en haug med de gamle lærerene våre.. ;) hehe.. Igår kveld var laget vårt ganske redusert da Kristin var i Bergen, Monica var hjemme med sykt barn, og Åsne skal hvert øyeblikk føde.. Egentlig var termin forrige lørdag, men ingenting har skjedd ennå, så vi venter i spenning!.. At Åsnes stol var tom merket man, for hun er den blideste og gladeste jenta man kan tenke seg, og ler høyt og mye hele tiden.. :) Her er enda et bilde av henne, blid og gravid i høstløvet. Gleder meg til å bli filletante! ps: Glimt vannt quizen igår selvsagt.. (grr)

torsdag 22. oktober 2009

Ikke rart han er stolt..


Samme lykkelige paret som under.. syntes han smilte så godt på det ene her.. ikke rart: både god og vakker kone og snart er han pappa også.. ;)

tirsdag 20. oktober 2009

To som snart blir tre..


Det er ikke lenge før disse to snart får et bittelite tilskudd til familien.. er de ikke søte? : ) Gleder meg til å ta bilder av sistemann!

tirsdag 6. oktober 2009

9. måned...

Vakre vakre søsteren min, 9 måneder på vei med Albert.. :)

fredag 2. oktober 2009

BFF

Det har blitt mye Mentalsykehus og naturbilder i det siste, og egentlig liker jeg best å ta bilder av mennesker, så da jeg, Kristin+Albert, Sonja &Zalto var på cafe i dagmorges fikk jeg endelig tatt noen sånne bilder :) Oktobersola skinnte så fint i dag, så fikk også til litt lence flare på noen av bildene (juhuu!! :) Og siden Sonja ser ut som en engel med de lyse krøllene sine og Zalto er verdens nydeligste hund, ble jeg alt i alt en veldig fornøyd fotograf ; )

torsdag 1. oktober 2009

Treet mitt -et naturlig hinder?!

For de som ikke har lagt merke til det, så har jeg helt siden jeg begynnte å blogge, tatt et bilde av treet mitt en gang i mnd. Det er altså ikke "mitt tre" i ordenes rette forstand,men en gammel Eik som jeg helt siden jeg var liten har elsket. Er vel veldig glad i trær generellt, og dette treet spesiellt, og tenkte jeg skulle ta et bilde av denne Eika hver mnd i året, for å vise skiftningene i årstidene, som en slags "tre kalender".. men nå da jeg skulle ta september bildet, var ting ikke som det pleide.. På E 18 sto det et skilt som sa: "parkering golfbane", og henviste folk til å parkere rett ved siden av treet mitt, og treet stakkars var plutselig blitt et "naturlig hinder" på 1. hull på Sandes nye 9 hulls golfbane!! :( Nå er jeg en ivrig golfspiller selv, og elsker sporten,en ny 9 hulls bane i Sande hadde normalt blitt ønsket velkommen av meg, men ikke HER da!! Skikkelig kjipt altså!! Og jeg ble faktisk ganske lei meg.. Men måtte jo bare parkere på den henviste plassen, og løpe inn og knipse noen kjappe bilder innimellom utslagene til irriterte golfspillere som ikke hadde mye forståelse for en tullete amatørfotograf som forstyrret dem..
Aaagrh.. forandringer...fryder ikke alltid.. :(